Webinar “direct aan de slag met circulair inkopen”

Tijdens de week van de circulaire economie heb ik vanuit de Green Deal Circulair inkopen een webinar gegeven, “direct aan de slag met circulair inkopen”. Voor organisaties dit willen starten met circulair inkopen, geeft dit een handig overzicht hoe te komen van ambitie tot beleid en inkoopstrategie, en vervolgens in 8 stappen door het circulaire inkoopproces heen. De 8 stappen van circulair inkopen zijn gebaseerd op het boek van Copper8 hierover: https://www.copper8.com/wp-content/uploads/2019/02/E-book-Circulair-Inkopen-in-8-stappen-Copper8.pdf .

In de presentatie staan diverse linkjes naar handige naslagwerken en ook naar de wegwijzer circulair inkopen en de bijbehorende e-learning. Wil je meer weten, of een keer een presentatie voor jouw eigen team of afdeling, waarbij we direct casussen uit jouw eigen organisatie kunnen bespreken? Neem dan contact met me op!

https://magazinegdci.org/webinar

De sheets van de presentatie zijn hier te vinden: